Over Ons

Waarden en Visie

Ieder mens is waardevol en bijzonder gemaakt.

Elk mens heeft kracht, schoonheid en waardigheid en van ieder mens wordt intens gehouden door de Schepper. 

Zo wil ik ieder mens ontmoeten. Als therapeut vind ik het belangrijk dat mensen zich veilig kunnen voelen in de therapie. Ik werk vanuit acceptatie van de ander en acceptatie over wat er klinkt. Vanuit deze acceptatie kan ik de ander ontmoeten en leren kennen. Ik wil luisteren en op zoek gaan naar wie iemand is en wat iemand beweegt. Op zoek gaan naar de "ware" kleuren en klanken van iemands persoonlijkheid.

Heldere kleuren.

In een leven kunnen er dingen gebeuren of ontstaan die ervoor zorgen dat de kleuren vervagen of niet meer tot hun recht komen. Kleuren kunnen vervagen, doordat we verdriet hebben, waar we geen weg mee weten. Sommige kleuren zijn achter dikke muren geplaatst, waardoor het lijkt of ze niet mogen bestaan.

Kleuren kunnen flink beschadigd zijn of kapot gemaakt en hebben heling nodig en/of bescherming. Hier wil ik samen met u naar kijken en zoeken naar manieren om deze kleuren weer meer helder te krijgen.

Methoden, werkwijze en inspiratie.

De methoden en werkwijze die ik gebruik binnen muziektherapie wil ik altijd afstemmen op de persoon zelf en de vraag die iemand heeft. Ik ben aangesloten bij de vakvereniging voor muziektherapeuten (FVB en NVVMT) en volg intervisie en supervisie. Daarnaast laat ik mij regelmatig bijscholen. 

Ik ben christen en werk binnen de grenzen van Gods Woord. Ik geloof dat ieder mens geschapen is door God en door Hem geliefd is. U hoeft dit niet met mij eens te zijn, maar dat mag natuurlijk wel.