Over Ons

Kosten & praktijk voorwaarden

Wanneer u al een behandelaar heeft en deze heeft voor u een DBC afgesloten vanuit de SGGZ is het mogelijk om de therapie onder te brengen in de DBC. Neem hiervoor contact op met uw behandelaar of met Musispectrum voor meer informatie.

Musispectrum is aangesloten bij de organisatie 1nP. Via deze organisatie kan de behandeling vergoed worden vanuit een regie (hoofd) behandelaar. Heeft u een behandelaar die bij 1nP is aangesloten, overleg gerust met deze behandelaar of neem even contact op. Wilt u de behandeling via 1nP starten, neem dan ook gerust contact op. Dan kijken we samen welke mogelijkheden er zijn.

De kosten van muziektherapie bedragen €80,- euro per uur. Vanuit de aanvullende verzekering kan het mogelijk zijn om deze kosten voor een deel vergoed te krijgen.

Staat de behandeling in het kader van reintegratie of gezond werken, is een werkgever ook vaak bereid een deel van de kosten te vergoeden.

De algemene voorwaarden van de praktijk zijn hier te lezen. 

Wilt u meer weten over de beroepscode voor vaktherapeuten? Klik dan hier

De privacyverklaring kunt u hier vinden.

Heeft u een klacht? Bespreek dit dan eerst met uw hulpverlener. Mocht u er samen niet uitkomen? Klik hier voor meer informatie over de klachten commissie.