Reacties

Reacties Teamtraining

"Verwonderd om zo’n mooie middag en avond"

Wij waren als team gewoon verwonderd zo’n mooie middag en avond als we vrijdag hadden. Verbonden en gezellig! En ook hoeveel gevoelsmatigheid we konden laten zien bij jou, omdat we ons veilig voelen bij elkaar. En we zagen ook dat jij ervan genoot.

Fides (hulpverleningsorganisatie in Barneveld)

"Op een ontspannen manier inzicht krijgen in jezelf"

Op het moment dat we er mee bezig waren vond ik het gezellig en heb ik er ook plezier aan beleefd. Als ik er nu op terugkijk, zie ik het als een goed (symbolisch) middel om meer inzicht te krijgen over jezelf op een ontspannen manier. Ik kan me voorstellen dat het ook goed werkt voor mensen die niet makkelijk kunnen praten (communiceren) /zich uiten. Ook fijn om terug te krijgen dat we een warm en open team met elkaar vormen (waar Jaimie zich welkom in voelde). Daar mogen we trots op zijn met elkaar. Jaimie beschikt over een scherp empatisch gevoel en kon dat op een goede manier overbrengen.

Thuisbegeleider (Vitras-CMD)

"Soms overstem ik mezelf, maar van binnen ben ik zacht"

Op deze manier trommelen daar wordt ik blij van. Er zit  structuur en ritme in, je kunt er hard tegen aan gaan, er op los slaan, overstemmen. Maar ook zachte klanken geven, in een rustig zacht en rustig ritme. Het past wel bij mij. Ik geef ook soms harde klanken, overstem ik mezelf of anderen, maar van binnen ben ik zacht.

Gonnie van Heumen
GV/Thuisbegeleider (Vitras-CMD)

"Al trommelend kwam ik erachter dat het veel zegt
over jezelf en het team"

Ik vond het erg leuk, om op deze muzikale manier intervisie/evaluatie te houden met ons team. Ik wist eerst niet, wat ik er van moest verwachten, maar al trommelende kwam ik erg achter, dat het heel veel zegt over jezelf en over het team. Ik vond het op een gegeven moment heerlijk om zo ontspannen te trommelen en me zo durfde te laten gaan. Daardoor kwam ik even los van zorgen en onzekerheid.

Dat betekent voor mij, dat ik heel veel vertrouwen heb in mijn collega`s  en met plezier met ze samen werk! Tevens was het verrassend, hoe wij met onze verschillende klanken, èèn geheel probeerden te vormen. We zijn met elkaar, hoe verschillend we ook zijn, een prachtig muziekstuk!! Je ervaart ook, dat alle klanken daarin even belangrijk zijn om zoiets tot stand te laten komen!

Jamie, nogmaals bedankt voor de fijne, vriendelijke en respectvolle manier van hierin leiding geven!

Ans Smit
GV/Thuisbegeleider (Vitras-CMD)

"De persoonlijkheid van een ieder kwam naar boven"

Ik vond het heel leuk dat er tijdens de muziekdivisie de persoonlijkheid van een ieder naar boven kwam. Er werd geen oordeel over gegeven en het bleek hoe aanvullend we daarom werken naar elkaar als team.

Ik vond dat Jaimie het heel leuk deed. Ze stimuleerde ons om mee te doen en respecteerde het als iemand het moeilijk vond om iets op te pakken.Leuke afwisseling met duplopoppetjes van vorige jaren.

Ik vond het heel jammer dat ik weg moest tijdens de bijeenkomst. Misschien kan ze nog een keer komen?

Liesbeth Linssen
GV/Thuisbegeleider (Vitras-CMD)

"Een kijkje in ons team"

Muziek een andere vorm om te kijken hoe het in ons team gaat.
Lekker ontspannen bezig zijn zonder druk of stress.
Leuk om te zien dat erna chaos toch weer harmonie ontstaat.
Prima dat er uit komt dat wij een warm team vormen, waar plaats is voor iedereen en ook mensen van buiten ons team zich welkom voelen.

Carla Jenner