Over Ons

Musispectrum?

Musispectrum staat voor muziek, kleur en balans.

In het spectrum zitten alle kleuren. Wanneer deze kleuren in perfecte balans zijn en samen komen ontstaat er wit.

Wanneer de kleuren niet in balans zijn en samen komen, gemengd worden, als het ware, is de oorspronkelijke kleur soms niet meer te herkennen.

De letters van musispectrum hebben de kleuren van het spectrum. Hier en daar wat gebroken en vervaagd. Zo kunnen wij als mensen ook zijn. We hebben mooie kleuren, maar er zitten deuken in, soms wat afgeschaafd of afgebroken.

Mijn Visie.

Mijn visie is dat een ieder zijn eigen persoonlijk kleurenpalet heeft. De kleuren van ons karakter, onze eigenschappen en onze gaven en talenten. Soms zitten deze kleuren verborgen, of wordt de schoonheid hiervan niet altijd begrepen of erkent. We verstoppen dan deze mooie kleuren en het palet raakt uit balans. We lopen in het leven beschadigingen op of raken schijnbaar stukjes kwijt.

Om de balans weer te kunnen herstellen, is het belangrijk de oorspronkelijke kleuren, talenten en eigenschappen die een persoon met zich mee draagt te zien, te ont-dekken en een weg te vinden om deze kleuren weer uit te kunnen dragen. Ieder persoonlijk kleurenpalet heeft ook zijn eigen klank. Deze klank mag hoorbaar, voelbaar en zichtbaar zijn en worden.

Ieder mens is waardevol.

Ieder mens is waardevol en mooi gemaakt. In een ieder schuilt een mooi palet aan kleuren. Geen enkel palet is hetzelfde, daarom zal ik samen met u op zoek gaan naar uw wensen en doelen.